Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

A Jolly Joker nálunk van!

 

A Trilak Festékgyár szortimentjében van egy Jolly  Joker. Igen, bár a neve megváltozott 2010 - ben a tulajdonságai változatlanul sokoldalúak maradtak. A termék a Trinát Uinverzális festék (Unitop) nevet kapta és a nevében már benne van a legfontosabb jellemzője is.

Elegáns selyemfényű és megfelelő rétegszámban felhordva mosható felületet is biztosít, annak ellenére hogy a festék  vízzel hígítható. Előnyös tulajdonsága még, hogy gyerekjátékokra is alkalmas engedéllyel rendelkezik. Ezzel is törekszünk a környezettudatos vásárlók és felhasználók igényeit kielégíteni.

 

 

Milyen felületekre használható?

Vegyük sorra a termék alkalmazási területét. Réz, Alumínium, Horgany, Horganyzott acél, PVC. Festett és natúr Fa- és Fal felületek alapozó, közbenső és fedőfestéke is lehet, kül és beltérben egyaránt.  

Miért jó egy majdnem minden felületre alkalmazható festék?

Sokszor előfordul, hogy külső vagy belső laktérben a műanyag csatornakábelt, réz csövet vagy PVC csővezetéket és a megunt lakkozott lambériát a fal színével azonos színűre szeretnénk lefesteni. Ezeket a felületeket lehet különböző anyagokkal festeni, de gyorsabb és praktikusabb lehet a munka, ha erre a célra egy terméket használunk.
 
 

Gyakran kerül ez a festék korábban lazúrral kezelt fafelületre is, amikor már több réteget nem lehet a lazúrból felfesteni vagy ha a tartós fedőfestés a cél, mint  pl. orom és ereszdeszka. Ezen kívül főleg akkor kerül előtérbe, ha a homlokzaton lévő egyéb felületeket is, mint pl. csatorna stb. ugyanolyanra szeretnénk festeni, mint a homlokzatot.

A Trilak Színkeverő rendszerén színezhető is ez az univerzális festék, ami több ezer árnyalatban teszi lehetővé a színek kiválasztását. Szakemberek régi vágya teljesült még azzal is, hogy a  Trinát Uinverzális festék (Unitop) már nem csak 1 literes kiszerelésben színezhető és kapható, hanem már 5 literesben is.

 

Speciális felhasználásra:

Használhatjuk akkor is, ha egy megunt lazúr színt másik lazúr színre szeretnénk átkenni anélkül, hogy eltávolítanánk a régi bevonatot. A szakemberek jól ismerik azt a problémát, amikor át kell fordítani a barna lazúr színt, például vörösre. Ez a probléma azonban ezzel a festékkel gyorsan és nagyon egyszerűen megoldható.

Egy rétegben az új színnek kiválasztott alapszínt kell felhordani a Trinát Univezális festékből, ezzel elfedjük a régi bevonat színét, de a fa erezetének rajzolata viszont megmarad, majd erre lehet az újonnan választott lazúrszínt felhordani. Érdemes ezt a műveletet a Lazurán Extratartós vastaglazúrral elvégezni az anyagok összeférhetősége céljából.

Horváth József 

 

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték