Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Szaktanácsok

„Autópálya a falon”

 

Ez a szuper gyerekszobai dekoráció minden fiú szobában jól mutatna. Két dimenziós változatban nem is olyan bonyolult elkészíteni, csak színes egyrétegű falfestékeket kell beszerezni hozzá, némi ragasztót és egy-két nélkülözhető, dekorációnak alkalmas kisautót.

A sztráda akár az egész szobán is átívelhet, de lehet egy sarok dekorációja is. Az eredeti ötlet egy mágneses falat mutat be, de egyszerűbben és gyorsabban falfestéssel, majd a kisautók felragasztásával is megoldható ez a dekor. Egyrétegű beltéri falfestéket használva elég vastag lesz a festékréteg ahhoz, hogy elfedje az előző réteget.

Jelöljük ki szabad kézzel az út széleit, majd ragasszuk le festéshez használatos papír ragasztószalaggal aprólékosan a széleket. Ha a Poli-Farbe Platinum Egyrétegű beltéri falfestéket választjuk, a fehér és sulyom nevű előre bekevert dobozos termékeket vásároljuk meg az utak elkészítéséhez. Ecsettel töltsük ki először a szürke részeket, majd száradás után vékony ecsettel húzzuk meg a szaggatott vonalat és az út külső széleit. A dekoráció attól lesz ilyen ütős, hogy háttérként is két árnyalat kerül az autópálya két oldalára.


 

A képen látható árnyalatokhoz hasonlót kaphatunk a Poli-Farbe Platinum Egyrétegű beltéri falfesték árnyalatainak következő kombinációjával:

- zöld: palástfű és fehér 1:1 arányban valamint

- sárga: aranyvessző és fehér 1:1 arányban

Ez a két szín jól mutat együtt és illik a fiús szobába. Könnyű, műanyag kisautókat válasszunk, és erős hobbiragasztóval, vagy pillanatragasztóval rögzítsük a már teljesen megszáradt falra.

 

 

(Forrás: http://blog.polifarbe.hu/2013/9/mai-dekor-autopalya-a-falon)

Vissza a szaktanácsokhoz

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték