Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladásaBankkártyás fizetési tájékoztató
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Rólunk mondták
    
Azért vásárolok rendszeresen a Piktorfesték Kft.-nél, mert a megrendeléseimet mindig pontosan teljesítik. Megbizhatóak, és nagyon kedvező árakkal dolgoznak. A választék széles, mindent megtalálok, amire munkám során szükségem lehet.  Azt is értékelem, hogy minden dolgozójuk kedves és segítőkész.
 

Csalló Ervin

 Azért  szeretek  a zalaegerszegi üzletben vásárolni, mert udvarias a kiszolgálás és barátként fogadnak (néha kávéval is  kínálnak). Nagyon jó a parkolási lehetőség, könnyen megközelíthető, nagy árukészlettel rendelkezik aránylag elfogadható árakon. Előfordul, hogy sürgősen valamilyen -különlegesebb- anyagra van szükségem, csak telefonálok és mindent próbálnak megoldani. Időközönként feleségem megy anyagért, őt is ugyanolyan szívélyesen fogadják és kiszolgálják.
 


Horváth István


Miért szeretek a Tatai úti Piktorfeték boltban vásárolni?

..hát… például azért, mert baráti, mondhatnám családias a hangulat, mert segítőkész és gyors a kiszolgálás, mert ha nincs é ppen amit keresek beszerzik nekem, mert Bandi jól kever színt, mert Pityu mindig tudja mi hol található a polcoko n, mert Laci jól pakol, mert Tibi bá’ lelkesen tologatja az árút a kocsiján, mert Misi bármit kiszállít a munkára, mert a vezérkar /Gáborok/ azon van, hogy minden mindenki megelégedésére működjön….hát szóval többek között ezért szeretek itt vásárolni!!
 
..ja  és  mert kedvezményt kapok, mert ihatok egy kapuccsinót, mert jókat beszélgethetek a szintén  itt vásárl ó kollégákk al, mert van Festőmester újság, mert jó kis karibulik szoktak lenni….. Gyere nézd meg, ha nem hiszed! 
 
Ui. : Negatív viszont, hogy régóta nincs csinos pénztáros lány!!
 
 Bozsányi Gyula
 festőmester

Cégünk 1996-ban kezdett el vásárolni a Piktorfesték Kft.-nél. Az eltelt közel tizenöt évben egy tökéletesen működő partneri viszonyt sikerült kiépíteni a cég vezetésével és kollégáival. Az együtt működésünk során, kiváló szakmai felkészültségről, szakértelemről tettek tanúbizonyságot a cég munkatársai! Ennek eredményeként mára kizárólagos beszállítóként tekintünk a Piktorfesték Kft.-re. A Piktorfesték Kft.  munkatársa i , szakértői,  megalapozott szakmai háttérrel rendelkeznek, munkájukat az üzleti igényeket szem előtt tartva végzik!  A rendelkezésre álló idő és forráskereteket figyelembe véve,  megvalósítható, valódi üzleti értékeket  nyújtó megoldásokat dolgoztak ki részünkre.      

A céggel való együttműködést, mindenkinek ajánlom, akik a megbízhatóságot és a költséghatékonyságot s zem előtt tartják! 
 Bandi Attila
 Ügyvezető

 

Ha csak pár szóban lehet összefoglalni, hogy miért szeretek a Piktornál vásárolni, akkor a következők j utnak eszembe: családias légkör, rugalmas ügyintézés, magas szintű vevőközpontúság. Akár ez is lehetne a cég mottója.
 


Mosberger István

 
Vevőként megköszönjük a zalaegerszegi elkerülő (kanizsai) út melletti - Piktorfesték Kft üzletének a - már többször tapasztalt - kulturált, segítőkész kiszolgálást.
Azért járunk ide szívesen- még ha távolabb is van - mert itt mindig számíthatunk az Önök segítő tancsaikra, és így könnyen megtaláljuk az igényünknek, elképzelésünknek megfelelő terméket, annak praktikus használatához szükséges tanácsokat, sőt ha itt nem kapható, akkor eligazítást, ahhoz, hogy hol tudjuk beszerezni, vagy mivel tudjuk azt helyettesíteni.
 
Köszönjük az igazi vevőbarát stilust, ehhez gratulálunk, kívánjuk ennek megtartását, amely reményeink szerint hoszabb távon meghozza a maga gyümölcsét.
 


Tisztelettel:
  Kósa Zoltán vevő
  Zalaegerszeg,


  Tisztelt Piktorfesték!

Nagyon tetszik az újságuk, ötletesnek tartom és sok hasznos tanácsot ad! Az áraik jól áttekinthetőek, szépen vannak elrendezve a termékek és a történetek is nagyon aranyosak! Kedvet adtak ahhoz, hogy ha szükségem lesz ilyen árura,  Önökhöz menjek vásárolni!

Üdvözlettel: Király Józsefné

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2020 Piktorfesték