Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  

Lakkok

  »  

Lazurán magasfényű parkettalakk

Lazurán magasfényű parkettalakk
Gyártó:  Trilak Festékgyártó Kft
Rendelhető
Választható színek:  
Kiszerelés:  
Kosárba:  db-ot
Áraink kizárólag WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.
ÜZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.
 
Rövid leírás:

Natúr parketta, felújítandó hajópadló és más fafelületek dekoratív bevonásához.
Figyelem!
A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
Bruttó: 
2 972 Ft
 
Nettó: 
2 340 Ft
 + ÁFA
Vissza a webáruházba
 
TERMÉKELEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
TOVÁBBI KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
 
Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható. Felületkezelt új szalagparkettára nem javasolt a termék használata.
A bevonandó felület viaszmentes, gyalult, vagy csiszolt, száraz és pormentes legyen. Ezek után LAZURÁN Parkettlakk alapozó használata javasolt. A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni. Sötétedés és színváltozás azt jelenti, hogy a csiszolás illetve az alapozás nem volt megfelelő mértékű. .Ecsettel, hengerrel alapos felkeverés, csiszolás és portalanítás után. Megfelelő berendezéssel szórható. A festéshez ajánlott Progold termék: szivacshenger (928114)
Kiadósság: 12 m2/liter
Kiszerelések: 0,75l; 5l
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Száradási idő: 24 óra
Átfesthetőségi idő: 8 óra
Használatbavételi idő: 48 óra.
Felhasználási mód: A viaszmentes, gyalult vagy gondosan csiszolt száraz és portalanított parkettára vagy egyéb fafelületre a lakkot két-három rétegben célszerű felvinni. Az egyes rétegek felvitele között min.6 óra száradási időt kell biztosítani (függ a hőmérséklettől és a levegő páratartalmától.)A második ill. harmadik réteget úgy vigyük fel, hogy az előző, már átszáradt réteget finom szemcséjű csiszolóvászonnal enyhén megcsiszoljuk, majd gondosan portalanítsuk.A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni.Alapozásra a Nitrol parketta alapozó használható. Hígítani - szükség szerint - Szintetikus higítóval lehet.Felületkezelt új szalagparkettára nem javasolt a Lignolakk parkettlakk használata.A felhordás új vagy lakkbenzinben kimosott ecsettel, hengerrel vagy kefével történhet.A munkaeszközök használat után a hígítószerrel tisztíthatók meg.

 

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2018 Piktorfesték