Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  

Szinező paszták

  »  

Aquakolor színező paszta

Aquakolor színező paszta
Gyártó:  Trilak Festékgyártó Kft
Raktáron
Választható színek:  
Kiszerelés:  
Kosárba:  db-ot
Áraink kizárólag WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.
ÜZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.
 
Rövid leírás:

Színezőpaszta. Kül- és beltéri diszperziós fal és homlokzat festékek színezésére korlátlan mennyiségben használható. Önmagában is alkalmazható homlokzat- és falfesték.
Figyelem!
A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
Bruttó: 
622 Ft
 
Nettó: 
490 Ft
 + ÁFA
Vissza a webáruházba
 
TERMÉKELEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
TOVÁBBI KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
 
Alkalmazási terület: Kül- és beltéri diszperziós fal és homlokzat festékek színezésére korlátlan mennyiségben használható. Önmagában is alkalmazható homlokzat- és falfesték. Az AQUAKOLOR színezőpaszta a FRESCO mészfesték színezésére is kiválóan használható max. 3% mennyiségben.
Választék: A matt színezőpaszta és festék 0,125 literes és 0,5 literes műanyag edényben kapható az alábbi színekben: AQUAKOLOR SZÍNEZŐPASZTA ÉS FESTÉK fekete 300; sárga 400; napsárga 401; okker 450; narancs 480; barna 500; zöld 600; zöld 601; kék 700; lila 790; vörös 800; tűzpiros 820.
Felhasználási mód: Aquakolor színezőpasztát és festéket először a színezni kívánt festék (pl.Diszperzit belső falfesték, Diszpi gazdaságos belső falfesték, Héra belső falfesték, Héra Prémium selyemfényű belső falfesték/Héra Latex selyemfényű, Héra Prémium matt belső falfesték/Merkur belső falfesték, Héra Márványhatású beltéri bevonat/Carrara, Modakril, Héra külső, stb.) kis részletével homogénre kell keverni. Ezzel a keverékkel kell azután a teljes festékmennyiséget egyszerre beszínezni.
Amennyiben az Aquakolor színezőpasztát és festékát mint festéket kívánja használni, akkor a vizes diszperziós homlokzat- és falfestéknél szokott módon kell eljárni. Ilyenkor a felületet célszerű Falfix diszperziós mélyalapozó beereszteni, majd a felületet Aquakolor színezőpaszta és festékkel két rétegben átfesteni. Száradási idő 2 óra, átfesthetőség 4 óra 23°C-on.
Fresco mészfesték színezése esetén a színezőpaszta megengedett mennyiségét (max. 3%) vízzel ötszörösére hígítva lehet a mészfestékbe keverni. A színezett festéket tárolás nélkül, azonnal javasoljuk felhasználni.

 

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
Adatkezelési tájékoztató
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2019 Piktorfesték