CELLKOLOR KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ 1L VÖRÖS
A képek csak illusztrációk!
Figyelem! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
CELLKOLOR KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ 1L VÖRÖS
Gyártó: Poli-Farbe Kft
RENDELHETŐ
Bruttó:3 396 Ft
Nettó:2 674 Ft + Áfa
Választható kiszerelések:
1 l
0.25 l
Választható színek:
darab
KOSÁRBA
Rövid leírás: Kül- és beltéri acélfelületek és egyéb fémfelületek (horgany, alumínium) korróziógátló alapozó festéséreBiztonsági adatlapok
TERMÉKLEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
A fémfelületeken megfelelő átvonó festék alkalmazásával tartós védelmet biztosít. Gyorsan szárad, könnyen ecsetelhető. Kül- és beltéri acélfelóületek, horgany-, alumínium felületek korróziógátló alapozására.
Száradási idő 8 óra 20 C-on
Átfesthetőség 6-8 óra 20 C-on
Tárolás Száraz, hűvös, jól szellőző helyen, a csomagolást szorosan lezárva, élelmiszerektől és gyújtóforrástól távol
Minőségét megőrzi 24 hónapig bontatlan csomagolásban
Felhordás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1-2 réteg
Higítás nem szükséges
Kiadósság 8-10 m2/liter egy rétegben, a felület minőségének függvényében
Felhasználás előtt a festék felületéről az esetleg kialakult bőrréteget el kell távolítani és a festéket jól fel kell keverni. A festendő felületnek a festék fogadására alkalmasnak, por-, olaj-, korróziómentesnek, száraznak kell lennie. Felújító festéseknél a laza, nem hordképes bevonatot el kell távolítani, és a sérült részt csiszolással rozsdamentesíteni kell. A folyékony rozsdamaró készítmények használatát nem javasoljuk, mert a visszamaradó savnyomok csökkenthetik a festék élettartamát. A felhordás ecsettel és hengerrel végezhető. A Cellkolor korróziógátló alapozót 1-2 rétegben célszerű alkalmazni, a rétegek között kb. 8 óra száradási idő biztosításával. Az alapozó önmagában nem nyújt tartós védelmet, át kell festeni. A korróziógátlóval bevont vas-, acélszerkezetek a száradás után hegesztehetők. Az alapozóval festett száraz, csiszolt és portalanított felületekre Cellkolor töltőalapozó, és/vagy Cellkolor selyemfényű, Cellkolor magasfényű, Eco magasfényű zománcfestéket javaslunk típuson-ként 1-2 rétegben. A munkavégzés után a szerszámok lakkbenzin hígítóval megtisztíthatók. A használat után a festéket gondosan le kell zárni. A doboz rövid idejű fejreállításával a maradék festék tárolhatósága kedvezőbben alakul.
Összetétel: alkidgyanta, lakkbenzin, pigment, cink-foszfát, cink-oxid, adalékok.
A termékhez nincs vevői értékelés.
A termékhez nincsenek további képek.