Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  Jogi nyilatkozat

A Piktorfesték Üzletlánc Kft. (továbbiakban Piktorfesték Kft.) a weboldalán található különböző dokumentumok, anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználását engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy az eredeti dokumentumokat, anyagokat, vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotáshoz fűződő egyéb jogokat a látogató köteles tiszteletben tartani. A weboldalon található dokumentumok, anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, illetve védjegyoltalomról szóló jogszabályba ütközhet.

 A Piktorfesték Kft. a tőle elvárható legnagyobb  gondossággal jár el annak érdekében, hogy a www.piktorfestek.hu weboldalon szereplő információk pontosak legyenek a feltöltés pillanatában. Ennek ellenére, sem a Piktorfesték Kft., sem pedig a Piktorfesték Kft. dolgozói nem vállalnak felelősséget a weboldalon esetlegesen előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.
A weboldalon megjelentetett információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Piktorfesték Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
Éppen ezért, a Piktorfesték Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, az azon található bármilyen információhoz, esetleg annak hiányához, bármiféle technikai jellegű problémához, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásához kapcsolódó semmiféle veszteségért, vagy kárért. Az oldal, illetve az oldalon található anyag használatkor – beleértve az onnan letöltött információkat, alkalmazásokat, szoftvereket – a vírusmentesség és az adatok védelmének érdekében szükséges lépések megtétele, ill. saját számítógépes rendszerével való kompatibilitás ellenőrzése a weboldal látogatójának feladata.
 
A www.piktorfestek.hu oldalon található linkek használatával más weboldalakhoz történő kapcsolódás lehetőségének célja kizárólag az, hogy az oldalt látogatók kényelmét szolgálja. A jelen weboldalhoz kapcsolódó valamennyi más weboldalra történő átlépés a látogató saját felelősségére történik, azért a Piktorfesték Kft. felelősséget nem vállal. A Piktorfesték Kft. hozzájárul, hogy látogatói személyes használatra a weboldal kivonatait saját számítógépükön tárolják, vagy kinyomtassák.
 
A Piktorfesték Kft. fenntartja a jogot, hogy az általa üzemeltetett weboldal bármikor módosítsa, átdolgozza, aktualizálja, vagy megszűntesse. A Piktorfesték Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal egészét, vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni.
 
A speciálisan a webáruházunkra vonatkozó üzletszabályzatunkat itt olvashatja.

Vissza a webáruházba

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
JOGI NYILATKOZAT
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2018 Piktorfesték