Akciós termékeink
Kiemelt ajánlatunk
Bejelentkezés/Regisztráció
a kosár jelenleg üres
Rendelés feladása
FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SZAKTANÁCSOK
ÜZLETEINK
RÓLUNK
Mi ÚJSÁGunk
KAPCSOLAT

Főoldal

  »  

Homlokzat festékek

  »  

Beton-, pala festék

  »  

Akropol pala- és lábazatfesték

Akropol pala- és lábazatfesték
Gyártó:  Kemikál Zrt
Raktáron
Választható színek:  
Kiszerelés:  
Kosárba:  db-ot
Áraink kizárólag WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.
ÜZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.
 
Rövid leírás:

Tetőfedő pala helyszíni festésére készült.
Figyelem!
A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
Eredeti bruttó: 
5 841 Ft
Bruttó: 
4 500 Ft
 
Eredeti nettó: 
4 599 Ft
 + ÁFA
Nettó: 
3 543 Ft
 + ÁFA
(23% megtakarítás)
Vissza a webáruházba
 
TERMÉKELEÍRÁS
ÉRTÉKELÉS
TOVÁBBI KÉPEK
HASONLÓ TERMÉKEK
 
Az Akropol ® vizes diszperziós, akrilát kopolimer bázisú, gyárilag színezett, gyorsan száradó díszíto és felületvédo bevonóanyag. A belole készült bevonat fagyálló, kopásálló, hosszú élettartamú.
Alkalmazási terület: A festék külső és belső térben egyaránt alkalmazható. Előnyös tulajdonsága alapján javasoljuk lábazatok, palából készült tetofedő elemek (hullámpala, síkpala), beton cementvakolat és cementkötésű faforgácslapok díszítő és védő festésére.
Az alapfelület szilárd, zsír, olaj, por és egyéb szenynyeződésektől mentes, légszáraz – max. 3-4 tf % nedvességtartalmú – legyen. Különösen nagy gondosságot igényel a régi palafelületek tisztítása, mert a pórusos felületen a különféle gombák és mohafélék erősen megtapadnak.
Ha a felület már korábban át volt festve, akkor az esetlegesen feltáskásodott, málló festékréteget mechanikusan el kell távolítani. Ezt követően a felületet nagy nyomású vizes mosóval, vagy gőzborotvával alaposan meg kell tisztítani. A felületet meg kell szárítani, majd ezt követően lehet felhordani az alapozó- ill. festékréteget.
Az alapfelület és levego hőmérsékletének a felhordás közben, és az azt követo 1-2 napban +5 °C felett kell lennie. Az erősen szívó felületeket háromszoros mennyiségű vízzel hígított Vliesin Fixatívval kell alapozni (anyagszükséglet 0,15-0,2 l/m2 hígított Vliesin Fixatív).
A felület az alapozó megszáradása után (kb. 1 óra) átfesthető. A festéket 2 rétegben kell felhordani. Az első réteg festékanyaga max. 20 tömeg% vízzel hígítható.
Kb. 1 óra száradási idő után hordható fel a második réteg festékanyag, melyet max. 10 tömeg% vízzel hígíthatunk. A felhordás kézi eszközökkel (ecset, kefe, teddyhenger) történhet. A szerszámok a használatot követően (5-10 percen belül) vízzel tisztíthatók.
Megjegyzés:
Olyan felületeket, ahol mészkivirágzás látható, csak többszöri, teljes felületu, bo vizes lemosás és száradás után szabad lefesteni.
KISZERELÉS: 4 liter, 15 liter
ANYAGSZÜKSÉGLET: 8 m2/liter

 

Képgaléria
Íratkozzon fel hírlevelünkre
JOGI NYILATKOZAT
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
PARTNEREINK
BESZÁLLÍTÓINK
HÍREK
RÓLUNK MONDTÁK
LETÖLTÉSEK
© 2017 Piktorfesték